INGREDIENTS:
• 2 pebrots vermells
• 2 cebes blanques grans o 1 ceba i 1 manat de cebes tendres
• 2 tomàquets madurs
• 4 alls
Per la massa:
• 25gr de llevat
• 50gr de saïm
• 1 tassa d'aigua
• 1 dit d'oli d'oliva
• la farina que agafi
• sal
• pebre bord
• pebre bo
• orenga
Tallar totes les verdures posar les espècies, la sal i deixar escórrer en un escorredor. Com més temps estigui escorrent la verdura menys líquid sortirà després.
Fer la massa abocant tots els líquids i greixos, sal, llevat, pastar amb la farina que agafi, fer una bola i deixar-la reposar una mica i després posar a la placa amb paper de forn o la placa greixada, aplanant la massa fins que quedi ben repartida per tota la font (placa o motlle). Repartir la verdura per sobre.
Tenir el forn calent a 200º i introduir-la dins per 10 minuts, passats aquests, baixar a 175º per 40 minuts més o fins que estigui ben cuita la massa.
Afegir per sobre un rajolí d'oli i a menjar ... freda o tèbia.
Bon profit.
Comentarios